Restaurantet përmbushin një sërë rolesh në shoqërin tonë. Për shumë udhëtarë, vizitorë dhe njëherit klient vendor, një tryezë e shtruar në restaurant është si një shtëpi larg nga shtëpia. Zingjiri i restauranteve ‘ Rings’ shënuan një erë të re në skenën gastronomike të Prishtinës në dhjetë vitet e fundit.

Emri 'Rings' u zgjodh nga inspirimi i dizajnimit të lokalit me 'Rrathët' të vendosura në pjesët më vizibile të lokalit.
Kjo u bë e mundur vetëm me vizionin e qartë të pronarit Ilir Maqani dhe konceptin e tij ultra modern të Coffee Bars dhe Restaurant. Suksesi i Rings-it të parë shënoi një jehonë të madhe dhe kështu që pas një periudhe të shkurtër u hapen edhe Rings të tjerë në pjesët më të frekuentuara të Prishtinës .

Sot numri i Rings restauranteve eshte gjithsejt gjashtë.

Rings Lokalet:
Rings – Restaurant – Sheshi Nënë Tereza, mob.044/049 247 999, tel.038 712 712, fax.038 731 731
Rings – Restaurant – Përballë Policisë, 038 226 198
Rings – Restaurant – Santea – Bill Klinton, 044 742 521
Rings – Kafe Batisttino – Grand Store, 038 712 000
Rings – Restaurant – Grand Store, 038 711 000

Nuk është vetëm dizajni i lokaleve i vetmi element që bëri boom në gastro skenën kosovare. Ofrimi i ushqimit ekskluziv italian dhe i spektrit të gjërë të verërave më ekskluzive nga të gjitha regjionet e Italisë dhe ato të Francës i bëjnë këto restaurante një oazë unike të relaksimit me miq, partnerë biznesi dhe me familje.

Përpos ushqimit, verërave, restaurantet posedojnë edhe spektër të gjërë të pijeve alkoolike dhe atyre joalkoolike. Në fund nuk mund të lëmë pa e përmendur Kafen MBatistta dhe Batisttino, të cilën mund t`a shijoni në të gjitha Rings lokalet, për të cilën njëherit jemi distributor ekskluziv për Kosovë.

Rezervimet mund të behën edhe në e-mail: reservation@restaurantrings.com

Ju Mirëpresim…
 

Built with trioclicks.com - © 2018